PTT teşkilatının kuruluşunun 182’nci yıl dönümü nedeni ile Kemer PTT Müdürü Kubilay Aydöre, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.
PTT Teşkilatının kuruluşunun 182’nci yıl dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Kutlamalar kapsamında Kemer PTT Müdürü Kubilay Aydöre, Kemer Belediyesi Başkan vekili Recep Yılmaz’ı Kemer Belediyesi başkanlık makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Vekili Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT teşkilatının Türkiye’nin en köklü ve en önemli kurumlarından biri olduğunu söyledi.
Yılmaz, PTT’nin kuruluş yıl dönümü kutladığını ve Aydöre’ye çalışmalarında başarılar dilediğini kaydetti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi yeniistiklal@gmail.com adresimize gönderebilirsiniz.
Yorum Yazın