SON GELİŞME
--:--:--

Kocaeli İzmit’te e-ticaret eğitimi

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kocaeli İzmit’te e-ticaret eğitimi

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret eğitimi verildi.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM) eğitim programları devam ediyor. İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret eğitimi gerçekleştirildi. Girişimci kadınlara yönelik başlatılan eğitim İzmit’teki esnaflar, STK’lar için de ücretsiz olarak düzenlenecek. Özellikle yerel esnafın, çağa uyum sağlayabilmeleri adına E-ticaret ekosisteminin kurallarını öğrenmeleri ve buna göre strateji geliştirmeleri hedefleniyor.

GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ

Toplumsal kalkınmaya sosyal ve ekonomik düzeyde katma değer sağlamak amacıyla kurulan Genç Girişimciler Merkezi, bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasını sağlıyor. E-Ticaret eğitimi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne bağlı Genç Girişimciler Merkezi mezunu olan Bahadır Doğru tarafından verildi. Doğru Genç Girişimciler Merkezi’ndeki girişimcilere sağlanan fırsatları değerlendirerek E-Ticaret alanında eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren kendi şirketini kurdu.

E-TİCARET EĞİTİMİNİN KONULARI

İZGİM’de verilen eğitimin ilk gününde girişimci kadınlara; E-Ticaret’e Giriş, E-Ticarette Stratejik Planlama ve Bütçe Yönetimi Doğru Ürün Listeleme, Doğru Ürün Paketleme, Kampanya Yönetimi ve Kampanya Hazırlık Planı vb. konuları hakkında detaylı bilgiler verildi. El emeği ürünlerin dış ticarete açılarak nasıl gelirlerini artırabileceği hakkında bilgiler aktarılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan eğitimin ikinci gününde Global pazaryerleri, Kadın Girişimciler ve El Emeği Ürünler İçin E-İhracat hakkında konular işlenecek.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Alüminyum Doğrama Pencere
Alüminyum Doğrama Pencere
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması