MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Kütahya'da şampiyon sporculardan Başkan Işık'a ziyaret

Ana SayfaSporKütahya'da şampiyon sporculardan Başkan Işık'a ziyaret
Kütahya'da şampiyon sporculardan Başkan Işık'a ziyaret

Büyük Zaferin 100. Yılı kapsamında Kütahya’da düzenlenen 100. Yıl Zafer Kupası Kick Boks Şampiyona’sında derece alan Kütahya Belediyespor Kulübü ...

18 August, 2022, Thursday 18:37
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Büyük Zaferin 100. Yılı kapsamında Kütahya’da düzenlenen 100. Yıl Zafer Kupası Kick Boks Şampiyona’sında derece alan Kütahya Belediyespor Kulübü sporcuları, Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ile birlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.

KÜTAHYA (İGFA) - Yapılan ziyarette sporcuları elde ettikleri başarı için tebrik eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık; “Şehrimizin yetiştirdiği sporcularımızın mutlu bir günü. Kütahya’mızın ev sahipliği yaptığı 100. Yıl Zafer Kupası Kick Boks karşılaşmalarında Yıldızlar üçüncülüğü ve Minikler ikinciliği kupalarını bize getirdiler. Kendilerini canı gönülden kutluyorum. Şehrimiz ve belediyemiz adına başta sporcularımıza, çok kıymetli ailelerine ve onları bugünlere getiren antrenörlerine kulüp başkanımıza ve il temsilcimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun. Başarıları daim olsun” dedi.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ise “Bu kupaları almamızda çocukların gayretli çalışmalarının yanı sıra, Kütahya Belediyemizin ve Kütahya Belediye Spor Kulübü’nün katlıları çok büyük. Çocuklarımızın sporda bu hale gelmesi noktasında velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kick Boks antrenörü ve hakem Fatma Çakır ise; “Emeklerinizden ve desteklerinizden dolayı size ve Kütahya Belediyespor’a teşekkür ediyoruz. Sporcularımız severek ve özveri ile geliyorlar. Başarı en çok onların gayretleri ile geliyor. Hayırlı olsun” dedi.

100. Yıl Zafer Kupası Kick Boks Şampiyonasında Kütahya Belediye Spor Kulübü Minikler kategorisinde 2. , Yıldızlar kategorisinde 3.lük kupasını kazanırken; Kütahya Ejderya Spor Kulübü ise Gençler kategorisinin 3.lük kupasını kazandı.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Kick BoksSporcularıKupasıKütahya Belediye
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Spor

Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de şampiyon oldu

Süper Lig'de 35. Hafta Hakemleri Belli Oldu! Nefesler Tutuldu

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle