Mudanya Belediyesi ve Dominik Cumhuriyeti’nin San Pedro de Macoris Belediyesi kardeş şehir oldu. San Pedro de Macoris Belediye Başkanı Raymundo Ortiz Diaz ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz arasında imzalanan protokol ile kentlerin karşılıklı ilişkilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.
Mudanya Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen törende, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, San Pedro de Macoris Belediye Başkanı Raymundo Ortiz Diaz'in yanı sıra Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elvis Antonio Alam Lora da yer aldı. Hayri Türkyılmaz, böyle bir protokol imzaladıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Bizler tüm dünya insanlarının kardeşliğine inanıyoruz. İmzaladığımız protokol ile de iki kent arasında ilişkiler gelişecek, uzak olsak da birbirimizi daha yakından tanıyacağız" dedi. San Pedro de Macoris Belediye Başkanı Raymundo Ortiz Diaz ise Mudanya'nın tarihine dikkati çekerek, "Burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda bu süreçte yanımızda olan Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber AjansıHaberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı
Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
Yorum Yazın