SON GELİŞME
--:--:--

Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, İnegöl’de Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı. Muhtarlarla birlikte İnegöl protokolü de törende yerini …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, İnegöl’de Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk töreniyle kutlandı. Muhtarlarla birlikte İnegöl protokolü de törende yerini aldı.

2015 yılında çıkan Başbakanlık genelgesinin ardından 2016 yılından bu yanan kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü, tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de düzenlenen törenlerle kutlandı. Bugün 09.30’da Atatürk Anıtında çelenk töreni düzenlendi. Törene; Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkan Vekili Erdal Akkaya, siyasi parti temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Çelebi ve muhtarlar katıldı.

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

Tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Çelebi Anıta çelenk sunumunu yaptı.

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Çelebi, törende 19 Ekim Muhtarlar Gününe ilişkin bir konuşma da yaptı. Çelebi, “Muhtarlık, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın en önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasimizin en eski örneği olan ve devletimizin her noktasındaki temsilciliğini üstlenen bir kurumdur. Muhtarlarımız bulundukları köy ve mahallelerde halkımız ile devletimiz arasında köprü vazifesi görür. Düsturu halka hizmet olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğu her alanda çalacakları ilk kapı olmanın mutluluğu ve bilinci bizlerde çok önemli bir yer tutmaktadır. Muhtarlarımız zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerin karşılığı her ne kadar manevi haz da olsa, son dönemlerde yapılan maddi ve manevi iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin göstergesidir. Çok kıymetli Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın bugün Ankara’da 100 Muhtar Hizmet Binası açılışını gerçekleştireceği ve bu açılış programına 30 Büyükşehirimizin tüm muhtarları davetli. Biz muhtarlara verilen önemin bir diğer göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve İçişleri Bakanımızı saygı ve hürmetle selamlıyor, teşekkürlerimiz arz ediyorum. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Muhtarlar Demokrasinin Temel Taşıdır’ sözü muhtarlarımızın önemini çok açık ifade etmiştir. Kendisini saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu duyguyla gerek milleti gerek devleti temsil görevini üstlenen muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, yapacakları hizmetlerde de Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızı rahmetle anıyor İlçemizde bu güzel görevi üstlenmiş tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Ağustos Ayında Trafikteki Araç Sayısı 165 Bin Arttı
Ağustos Ayında Trafikteki Araç Sayısı 165 Bin Arttı
Fethiye’de Baba ve İki Çocuğu İş Yerinde Ölü Bulundu
Fethiye’de Baba ve İki Çocuğu İş Yerinde Ölü Bulundu
Gazze Hastanelerinde Jeneratörler Durma Noktasında İsrail Kısıtlamaları Yakıtı Aksatıyor
Gazze Hastanelerinde Jeneratörler Durma Noktasında İsrail Kısıtlamaları Yakıtı Aksatıyor
El Nino Kuraklığı Panama Kanalı Gemi Geçişlerini Yeniden Sınırlandırıyor
El Nino Kuraklığı Panama Kanalı Gemi Geçişlerini Yeniden Sınırlandırıyor
Fransa 15 yaş altı çocuklar için yeni sosyal medya düzenlemesini AB’ye bildirdi
Fransa 15 yaş altı çocuklar için yeni sosyal medya düzenlemesini AB’ye bildirdi
17 Milyon Öğrenci İçin Ders Zili Çalıyor Yeni Eğitim Modeli Uygulanacak
17 Milyon Öğrenci İçin Ders Zili Çalıyor Yeni Eğitim Modeli Uygulanacak
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması