MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Öğretmen, öğrencilerine eşinin spermiyle yaptığı keklerden yedirdi, hapse atıldı

Ana SayfaHaberlerÖğretmen, öğrencilerine eşinin spermiyle yaptığı keklerden yedirdi, hapse atıldı
Öğretmen, öğrencilerine eşinin spermiyle yaptığı keklerden yedirdi, hapse atıldı

ABD'de yaşayan 39 yaşındaki öğretmen Cynthia Perkins'in 72 ayrı cinsel suç ile suçlandığı davada karar çıktı. En son ortaokulda öğretmenlik yapan ...

18 February, 2022, Friday 10:25
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

ABD'de yaşayan 39 yaşındaki öğretmen Cynthia Perkins'in 72 ayrı cinsel suç ile suçlandığı davada karar çıktı. En son ortaokulda öğretmenlik yapan kadının, eşinin spermlerini keke koyarak öğrencilerine yedirdiğinin ortaya çıkmasının ardından, öğretmen 41 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD’nin Louisiana eyaletinde bir ortaokul öğretmeni, öğrencilerine kocasının spermiyle kaplı keklerden yedirdiği ortaya çıkmasının ardından hapse atıldı.

39 yaşındaki öğretmen Cynthia Perkins, çocuklara spermli kek yedirmenin yanı sıra bir dizi suçlamayı kabul etmesinin ardından 41 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Perkins, duruşmasından saatler önce bir anlaşmayı kabul ederken, 68 farklı suçlama nedeniyle görevden alındığı ve eski kocası teğmen Dennis Perkins aleyhinde ifade vereceği belirtildi.


SAPIK ÖĞRETMENE 72 FARKLI SUÇLAMA

Daha önce Westside Junior lisesinde öğretmenlik yapan Perkins’in, çocuk pornografisi kayıtları bulundurduğu ve uyuşturucu kullandığı da aktarılırken, karı-kocanın bir çocuğu birlikte cinsel olarak istismar etmek de dahil olmak üzere 150’den fazla cinsel suçlamayla tutuklandığı bildirildi.

2019 yılında tutuklanan Livingston Parish Şerif Ofisi’nden kovulan Dennis, 78 ağır suçtan suçlandı. Tutuklandığı gün ortaokul öğretmenliğinden istifa eden Cynthia ise iddianamede 72 ayrı suçtan suçlandı.

39 yaşındaki sapık öğretmenin 2016’dan beri Westside Junior Lisesi’nde İngilizce dil sanatları dersleri veriyordu. Bundan önce, North Live Oak İlkokulu ve Live Oak Ortaokulu’nda dört yıl çalıştığı belirtildi.

Cynthia, tutuklanmasından kısa bir süre sonra Dennis’in suçları işlemesi için kendisini manipüle ettiğini iddia ederek boşanma davası açtı. Pazartesi günü savunma anlaşmasını kabul eden Cynthia, temyiz hakkından ve mahkumiyetten kaçınma girişiminden de feragat etti.

Haberi Kaynağından oku: Sözcü

Not : Bu haber SÖZCÜ internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

SuçÖğretmen
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Haberler

Sandalyeci Ataşehir İstanbul: Toptan Sandalye Üretimi ve Uygun Fiyat Avantajları

Geniş Katılımlı Etkinliklerde Teknik Altyapı Planlaması Kritik Rol Oynuyor

Eren Akaslan’ın Yükselişi Devam Ediyor: Yeni Yaşında Dijital Dünyada Daha Büyük Hedefler

Antalya’da Yüzme Eğitimi İçin Öne Çıkan Tercihlerden Biri: AquaWave

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle