SON GELİŞME
--:--:--

OPPO, gözünü Samsung’un koltuğuna dikti

Canalys raporuna göre yüzde 9’luk pazar payıyla dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olan OPPO, katlanabilir telefon pazarına da …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
OPPO, gözünü Samsung’un koltuğuna dikti

Canalys raporuna göre yüzde 9’luk pazar payıyla dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olan OPPO, katlanabilir telefon pazarına da giriş yaptı. Bu süreçte Galaxy Z Fold serisine benzerliğiyle dikkat çeken Find N modelini piyasaya süren ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almayı başaran şirket, iddialara göre bu alandaki rekabeti bir üst seviyeye çıkarmak için kolları sıvadı.

OPPO’dan Galaxy Z Flip 3 benzeri katlanabilir telefon

Katlanabilir telefon sektöründe daha çok öne çıkan şirket Samsung diyebiliriz. Şirket, bu alanda boy gösteren üreticilerin sayısının gün geçtikçe artmasına rağmen Galaxy Z Fold ve Z Flip serileriyle önemli bir pazar payını elinde bulunduruyor.


Galaxy Z Flip 3

OPPO da ilerleyen dönemlerde Samsung’la doğrudan rekabet edebilmek için yeni hamleler yapmaya hazırlanıyor. Halihazırda 4 yıl geliştirme süreciyle dikkat çeken ve ilk çıkış yaptığı dönemde sadece 5 dakikada tüm stokları tüketen Find N modeliyle başarıya ulaşan şirket, sektörde sızıntıları ile ön plana çıkan Mukul Sharma’ya göre Galaxy Z Flip 3 benzeri bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor.

İddialara göre cihaz, Galaxy Z Flip 3’e kıyasla daha uygun fiyatlı olacak ve donanım açısından kullanıcıların ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayacak. Öte yandan Find N ile aynı zaman diliminde yani 2022’nin sonlarına doğru kullanıcıların beğenisine sunulacak. OPPO, bu hamlesiyle Samsung’a doğrudan rakip olmayı ve sektörde daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Katlanabilir telefonla ilgili ortaya çıkan tüm detaylar şimdilik bu kadar.

OPPO Find N teknik özellikleri

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888
Ekran: 5.49 inç dış ekran, 7.1 inç iç ekran, 1000 nit maksimum parlaklık, 120Hz desteği, AMOLED
Kamera: 50 Megapiksel ana kamera, 16 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 13 Megapiksel telefoto kamera, 32 Megapiksel öz çekim kamerası
RAM ve depolama: 8 GB/12 GB RAM, 256 GB/512 GB depolama
İşletim sistemi: Android 11, ColorOS 12
Batarya: 33W SUPERVOOC hızlı şarj, 4.500 mAh

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce OPPO, katlanabilir telefon pazarında Samsung’a doğrudan rakip olabilir mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Yapay Zeka Modelleri Yasa Dışı İçerikler Üretebiliyor
Yapay Zeka Modelleri Yasa Dışı İçerikler Üretebiliyor
MEB, Uluslararası Robot Yarışması İçin Geri Sayıyor
MEB, Uluslararası Robot Yarışması İçin Geri Sayıyor
Voyager 1 Uzay Aracının Yeniden Canlandırılması: NASA’nın Riskli Kararı
Voyager 1 Uzay Aracının Yeniden Canlandırılması: NASA’nın Riskli Kararı
Finlandiya’daki Oulu Üniversitesi’nden Yapılan Araştırmaya Göre Milattan Önce 12.350 Yılında Büyük Bir Jeomanyetik Fırtına Yaşandı
Finlandiya’daki Oulu Üniversitesi’nden Yapılan Araştırmaya Göre Milattan Önce 12.350 Yılında Büyük Bir Jeomanyetik Fırtına Yaşandı
Venus’a Gönderilmek Üzere Tasarlanan Araç Dünya’ya Düştü
Venus’a Gönderilmek Üzere Tasarlanan Araç Dünya’ya Düştü
Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?
Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması