MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Orduvar-Ülker Akman Anaokulunda Sona Doğru

Ana SayfaGündemOrduvar-Ülker Akman Anaokulunda Sona Doğru
Orduvar-Ülker Akman Anaokulunda Sona Doğru

Kemer Belediyesinin yer tahsisi ile Kemer'in tanınmış ilk turizmcisi Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman'ın katkıları ile yapılan ...

06 April, 2022, Wednesday 16:28
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Kemer Belediyesinin yer tahsisi ile Kemer'in tanınmış ilk turizmcisi Orduvar Akman ve eşi eğitimci Ülker Akman'ın katkıları ile yapılan anaokulunda çalışmalarda sona geliniyor.
“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan ve eğitimin birçok alanında hizmetlerine ara vermeden devam eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer halkına bir hizmet daha kazandırmaya hazırlanıyor.
Arslanbucak Mahallesi 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arasa alanına yapılan anaokulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.
Belediye Başkanı Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesinde yapımı devam eden Orduvar-Ülker Akman Anaokulunda incelemelerde bulunarak, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı.
İnceleme sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın da eşlik etti.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, anaokulundaki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, “Eğitime yaptığımız katkılar artarak devam ediyor. Kemer’in tanınmış turizmcilerinden Orduvar Akman ve değerli eşleri Ülker Akman’ın yaptırdığı anaokulumuzda çalışmalar çok hızlı sürüyor. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında Orduvar-Ülker Akman Anaokulu açılmış olacak. Artık sona doğru yaklaşıyoruz. Eğitim varsa gelecek var. Şimdiden Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Haberi Kaynağından oku: Beyaz Haber Ajansı

Not : Bu haber BEYAZ Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Gündem

Mhp Lideri Devlet Bahçeli: "Uzak Şehir'i Kaçırmadan İzliyorum"

2026 Starbucks Kahve Fiyatları

SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!

Türkiye'nin nüfusu açıklandı

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle