MENU
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Galeri
  • Müzik
  • Sesli Köşe Yazıları
  • medya
  • Sinema
  • news
  • Aktüel
  • Para Kazanma
  • Tanıtım
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • Gizlilik Politikası
  • Haber Kaldırma talebi
  • Reklam ve Tanıtım
  • İLETİŞİM
  • Nöbetçi Eczaneler
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
DOLAR32.2053
EURO35.1156
GR ALTIN2500.6
ÇEYREK4111.0
Ankara
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Spor
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Eğitim
  • Dünya
  • Yemek Tarifleri
Kapat

Taylor Swift için 'Şarkılarını kendisi yazmıyor' diyen Damon Albarn tepki sonrası özür diledi

Ana SayfaHaberlerTaylor Swift için 'Şarkılarını kendisi yazmıyor' diyen Damon Albarn tepki sonrası özür diledi
Taylor Swift için 'Şarkılarını kendisi yazmıyor' diyen Damon Albarn tepki sonrası özür diledi

Getty ImagesTaylor Swift, şarkı sözlerini kendisinin yazmadığını iddia eden Gorillaz solisti Damon Albarn'a Twitter üzerinden tepki gösterdi ...

25 January, 2022, Tuesday 12:38
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
Abone ol

Getty Images

Taylor Swift, şarkı sözlerini kendisinin yazmadığını iddia eden Gorillaz solisti Damon Albarn'a Twitter üzerinden tepki gösterdi. Swift, "Bütün şarkılarımı kendim yazıyorum" dedi. Alborn, Swift'in tepkisi sonrası özür diledi.

Los Angeles Times gazetesine konuşan Albarn, muhabirin Swift için "harika bir söz yazarı" demesinin ardından, "O kendi şarkılarını yazmıyor" demişti.

Swift ise daha önce Blur grubunun da solisti olan Albarn'a Twitter üzerinden, "Bunu görene kadar senin büyük hayranındım" yazdı, bütün şarkı sözlerini kendisinin yazdığını belirtti.

Albarn röportajında, sözlerini kardeşi Finneas'la birlikte yazan Billie Eilish'i Swift'e tercih ettiğini, onun gerçekten ilgi çekici bir söz yazarı olduğunu söylemişti.

Muhabir Swift'in de söz yazarlığını ortaklaşa yaptığını söylediğinde ise Albarn, "O sayılmaz. Ben 'ortaklaşa' yazmanın ne olduğunu biliyorum. Yazmakla biriyle birlikte yazmak çok farklı" demişti.

İki şarkıcının polemiği üzerine Twitter üzerinden yorumlar yapılmaya başlandı.

Daha önce Swift ile birlikte çalışan yapımcı Jack Antonoff, "Damon Albarn'la tanışmadım ve benim stüdyoma hiç gelmedi ama anlaşılıyor ki o Taylor'un yazdığı şarkıları hepimizden daha iyi biliyor" yorumunu yaptı.

Albarn daha sonra Twitter üzerinden Swift'e yazarak özür diledi:

"Kesinlikle sana katılıyorum. Söz yazarlığıyla ilgili konuştum ancak sözlerim kesilmiş. Sonsuz ve şartsız bir şekilde özür diliyorum. Söz yazarlığını kötülemek yapmak isteyeceğim en son şey. Umarım beni anlarsın".

Adele ise Rolling Stone dergisine yaptığı açıklamada, " 'İdolünle asla tanışma' noktasına gelince, bitti. En üzücüsü olan şu: Ben büyük bir Blur hayranıydım. Ama onunla çalıştığım için pişmanım" demişti.

Albarn ise daha sonra Adele için "Kendine güvenmiyor" ifadelerini kullanmadığını söylemişti.

Haberi Kaynağından oku: Cumhuriyet

Not : Bu haber CUMHURİYET internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

SözSwiftŞarkı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Haberler

İlk Kez Av Tüfeği Alacakların Bilmesi Gereken 5 Yasal Zorunluluk

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’ndan 23 Nisan Haftasında Çocuklara Özel Kampanya

“Halktan Biri” seyirciyle buluştu

23 Nisan coşkusu İzmir’i sardı

Yeni İstiklal - Kıbrıs Haber- Kıbrıs Haberleri
Gizlilik PolitikasıHaber Kaldırma talebiReklam ve TanıtımRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Kıbrıs Haber | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle