SON GELİŞME
--:--:--

Tutuklanan Sedef Kabaş’tan ‘IŞİD’ mesajı

‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş’ın sosyal medya hesabından “IŞİD üyesi olmak mı, atasözü kullanmak mı suç …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Tutuklanan Sedef Kabaş’tan ‘IŞİD’ mesajı

‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş’ın sosyal medya hesabından “IŞİD üyesi olmak mı, atasözü kullanmak mı suç?” paylaşımı yapıldı.

Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı bir televizyon programında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle 22 Ocak’ta, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Sedef Kabaş’ın Twitter hesabından “IŞİD üyesi olmak mı, atasözü kullanmak mı suç?” paylaşımı yapıldı. Paylaşımın devamında şu mesajlara yer verildi:

* Terör örgütü IŞİD’in ‘Türkiye Emiri’ İlhami Balı ve Ankara Gar katliamı firari sanığı Ahmet Güneş’in eşleri dahil 6 kadın; IŞİD üyesi oldukları, Suriye’de örgütsel eğitim aldıkları, emniyetin ‘canlı bomba’ listesinde bulundukları halde 1 ay 20 gün süren yargılama sonucu ceza almadan tahliye edilmişler!

Haberi Kaynağından oku: Sözcü

Not : Bu haber SÖZCÜ internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Yaparsa Kadın Yapar
Yaparsa Kadın Yapar
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Güney Kore’den Kuzey Kore’nin devriye gemisine uyarı ateşi
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
Zamlar AKP’li belediyeyi de vurdu
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
“485 bin üniversite mezunu kadın işsiz”
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
AKP’li belediye çocuk parkını müteahhitte satmış
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Yunanistan’ın geri ittiği göçmenler Topan Ada’da mahsur kaldı
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması