SON GELİŞME
--:--:--

“Yatak odasını izletti”

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın avukatı Rudy Giuliani, 2016 Başkanlık seçimleri sırasında Demokrat aday Hillary Clinton’ın Cumhuriyetçi rakibi …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
“Yatak odasını izletti”

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın avukatı Rudy Giuliani, 2016 Başkanlık seçimleri sırasında Demokrat aday Hillary Clinton’ın Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump’a yönelik casusluk faaliyetleri yürüttüğünü kanıtlayan kanıtlara sahip olduğunu iddia etti.

Rudy Giuliani, müvekkili Donald Trump’ın yatak odasının o dönemki Demokrat rakibi Hillary Clinton tarafından izlendiğini ileri sürerek, delillerin yıllardır kendi yatak odasında bulunduğunu kaydetti.

Giuliani şu ifadeleri kullandı:

“Size tam olarak nasıl olduğunu söyleyemem ama (Trump’ın) o zamanlar (casusluğu) nasıl bildiğini biliyorum. (…) Bu söylediklerimin laf salatası olduğunu düşünebilirler, ancak hiçbiri henüz ortaya çıkmamış yaklaşık 1.000 kanıt tarafından desteklenen bir iddia bu.”

Donald Trump’ın eski avukatının söz konusu iddiaları, ‘Hillary Clinton’ın Trump Tower’ın internet sunucularına sızmak ve Trump ile Rusya arasında bir bağlantı olduğu iddiasını destekleyecek bir kanıt bırakmak için isimsiz bir teknoloji firmasına ödeme yaptığı’ yönünde bulgulara ulaştığını ileri süren Özel Danışman John Durham’ın açıklamalarından sonra geldi.

Durham, Hillary Clinton’ın seçim kampanyasında bir avukat olarak görev almasına rağmen ‘hiçbir müşteriye çalışmadığını’ söyleyerek Trump ile Rusya arasında bir bağlantı olduğuna dair elinde delil olduğunu bildirip FBI’ı yanlış yönlendirdiği belirtilen Michael Sussman hakkındaki ‘federal yetkililere yalan söylemek’ suçlamasına dair soruşturma yürütüyor.

Sputnik’in aktardığına göre Michael Sussman hakkındaki iddiaları yalanlarken, masum olup olmadığına mahkemede karar verilecek.

Donald Trump, Durham’ın Sussman’a ilişkin elde ettiği bulgulara dair açıklama yapmış, açıklamasında Clinton’ın 2016 Başkanlık Seçimleri’nde yaptıklarının ‘en üst seviyede vatan hainliği’ olduğunu söylemiş ve daha fazla bulguların geleceği sinyalini vermişti:

“Görünen o ki bu daha bir başlangıç. Dosyayı okursanız ve neler olduğunu anlarsanız bununla ilgili (…) başka birçok şeyin daha olduğunu göreceksiniz. Gerçekten, bu yüzyılın suçunun bir devamı.”

Clinton Durham’ın açıkladığı bulgulara ilişkin açıklama yapmayı reddetmişti.

Haberi Kaynağından oku: Oda TV

Not : Bu haber ODATV internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
Suudi Arabistan’a Yük Gönderiminde Güvenilir Lojistik ve Nakliye Çözümleri
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
İkinci El Rolex Saat Alan Yerler Arasında Güven Neden Önemlidir?
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Jeneratör Periyodik Bakımda Kesintisiz Enerjinin Anahtarı
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Ankara’da Araç Kiralama İçin Pratik Çözümler ve İpuçları
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları’nın Temmuz Ayı Fırsat Köşesinde Bülent Ata Kitapları Var
Alüminyum Doğrama Pencere
Alüminyum Doğrama Pencere
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması