SON GELİŞME
--:--:--

The Witcher, 2. sezonuyla Steam’de patlama yarattı!

The Witcher dizisinin 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan ikinci sezonu, Steam‘deki oyuncu sayısında adeta patlama yarattı. Steam …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
The Witcher, 2. sezonuyla Steam’de patlama yarattı!

The Witcher dizisinin 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanan ikinci sezonu, Steam‘deki oyuncu sayısında adeta patlama yarattı. Steam’deki anlık oyuncu sayısına bakılırsa, seriyi bitiren herkes The Witcher 3: The Wild Hunt oynamaya koyulmuş gibi görünüyor.

The Witcher 3: Wild Hunt, son 3 yılın rekorunu kırdı

The Witcher serisinin 2. Sezonunun Netflix’te yayınlanması, Geralt’ın yer aldığı serinin son oyununda adeta bir patlamaya yol açtı. The Witcher 3: Wild Hunt, günde 71 bini aşkın eşzamanlı oyuncuya ulaştı. 2019 yılında, The Witcher’ın Netflix’teki ilk sezonunun yayınlanması sonrasında, oyun Steam’de 100 bini aşkın oyuncuya ulaşmıştı. Serinin bu hafta eriştiği rakam, bu tarihten itibaren erişilmiş en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısı oldu.

İlk olarak 2015 yılında PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen Witcher 3: Wild Hunt, aradan geçen yıllar süresince XBox Series X|S, PS5 ve Nintendo Switch için de piyasaya sürülmüştü. Oyunun yapımcısı CD Projekt RED, 2022 yılı içerisinde yeni animasyonlar ve 4K çözünürlükte dokular içeren yeni nesil paketini yayınlayacağını da açıkladı.

Geralt of Rivia

Birçok oyuncu tarafından halen gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olarak adlandırılan The Witcher serisinin üçüncü halkası, geçtiğimiz yıl yayınlanan rakalmara göre tüm platformlarda 50 milyon satışı geride bıraktı. Aradan geçen bir yıl içerisinde dizinin popülaritesini de hesaba katarsak, bu rakamın 60 milyonu şimdiden zorladığı kesin. Oyunun bu sıralar Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition paketiyle Steam’de 15 TL’ye satıldığını da eklemek gerek.

Peki sizler oyunun ve dizinin bu sıradışı başarısı hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Haberi Kaynağından oku: Shiftdelete

Not : Bu haber SHİFTDELETE internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Yapay Zeka Modelleri Yasa Dışı İçerikler Üretebiliyor
Yapay Zeka Modelleri Yasa Dışı İçerikler Üretebiliyor
MEB, Uluslararası Robot Yarışması İçin Geri Sayıyor
MEB, Uluslararası Robot Yarışması İçin Geri Sayıyor
Voyager 1 Uzay Aracının Yeniden Canlandırılması: NASA’nın Riskli Kararı
Voyager 1 Uzay Aracının Yeniden Canlandırılması: NASA’nın Riskli Kararı
Finlandiya’daki Oulu Üniversitesi’nden Yapılan Araştırmaya Göre Milattan Önce 12.350 Yılında Büyük Bir Jeomanyetik Fırtına Yaşandı
Finlandiya’daki Oulu Üniversitesi’nden Yapılan Araştırmaya Göre Milattan Önce 12.350 Yılında Büyük Bir Jeomanyetik Fırtına Yaşandı
Venus’a Gönderilmek Üzere Tasarlanan Araç Dünya’ya Düştü
Venus’a Gönderilmek Üzere Tasarlanan Araç Dünya’ya Düştü
Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?
Akbank Mobil Güncelleme Nasıl Yapılır?
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması