SON GELİŞME
--:--:--

Aradaki iki gün için Kabine’de kritik karar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Kabine Toplantısı’nın gündeme gelecek olan konularla ilgili kulis bilgileri yer almaya başladı. Kurban …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Aradaki iki gün için Kabine’de kritik karar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Kabine Toplantısı’nın gündeme gelecek olan konularla ilgili kulis bilgileri yer almaya başladı. Kurban Bayramı’nın tatil kaç gün olacağı bu Kabine toplantısında belli olacak.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde toplanacak olan kabinede Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 günde (13-14 temmuz) memurların idari izinli sayılıp sayılmayacağına karar verilecek.

Kabine Toplantısı’nın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı ancak 6 Haziran’da gerçekleştirilen son toplantı ardından genellikle 15 günde bir gerçekleştiği için toplantının önümüzdeki içerisinde olması bekleniyor.

Toplantıda başta Kurban Bayramı tatili için merak edilen idari izin konusu olmak üzere birçok önemli konu Bakanlar Kurulu tarafından değerlendirilecek.

Bayram tatiline çok yakın bir tarihte 15 Temmuz’un da resmi tatil olması dolayısıyla arada kalan iki günün de idari izin olarak karara bağlanması durumunda tatilin 9 güne çıkarılması gündemde görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların beklentileri değerlendirerek alacağı karar sonrası “Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?” sorusu cevabını bulacak.

Kabinede ayrıca ekonomi başta olmak üzere iç ve dış politikaya ilişkin önemli konular görüşülecek.

Ayrıca gelen kulis bilgileri arasında ekonomi ve enflasyonla mücadele de yine kabine toplantısında masada olacak ve geçtiğimiz hafta altın, Dolar ve Euro başta olmak üzere dövize karşı TL’ye değer kazandıran BDDK hamlesinin etkileri ve bundan sonraki adımlar da değerlendirilecek.

Konuyla ilgili Kabine’de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin bir sunum yapması bekleniyor.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması