Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, Taksim, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamayla ilgili taziye mesajı yayımladı.
İstanbul Beyoğlu ilçesinin Taksim semtinde bulunan İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Yetkililer patlamanın terör saldırısı olduğunu belirtti. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Olayla ilgili açıklamada bulunan Başkan Çelik tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek;”Geçtiğimiz gün İstanbul’un can evi İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı meydana geldi. Aldığımız son bilgilere 6 kişi yaşamını yitirdi. 81 yaralı da hastanelere sevk edildi. Tek temennim daha fazla can kaybı olmaması ve bu saldırıların son bulması. Tüm İstanbul’a, tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Masumları hedef alan terörin her türlüsünü kınıyorum.”dedi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap