SON GELİŞME
--:--:--

Kayseri Erciyes’te zorlu maraton başlıyor

Erciyes Dağı’nın görkemli atmosferinde gerçekleşecek olan Corendon Airlines Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu 1-2 Temmuz tarihlerinde 5 farklı …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kayseri Erciyes’te zorlu maraton başlıyor

Erciyes Dağı’nın görkemli atmosferinde gerçekleşecek olan Corendon Airlines Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu 1-2 Temmuz tarihlerinde 5 farklı etapta koşulacak. 200 atlet Erciyes’in zorlu volkanik tepelerine meydan okuyacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından atletlerin katılacağı Corendon Airlines Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonubu yıl 6. kez düzenlenecek.

1-2 Temmuz 2022 tarihlerinde organize edilecek olan etkinlik Kayseri Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde Middle Earth Travel organizasyonu ile Corendon Airlines isim sponsorluğunda ve Decathlon, Das3917 Otel, Megasaray Otel, Argeus Events, Zuber, Meysu, Hüma Hastanesi, SPX, Merrell destekleri ile gerçekleşecek.

Yarışlar 2 gün boyunca 64K, 45K, 25K, 12K ve Vertical Kilometer VK olmak üzere 5 farklı kategoride yapılacak. 200 katılımcı uluslararası kategori puanlarını hanesine yazdırmak için Erciyes’te kıyasıya mücadele edecek.

Avrupa’nın en yüksekte biten dikey koşusu olan Vertical Kilometer (VK) Uluslararası Skyrunning Federasyonu (ISF) tarafından Türkiye’den ilk kez akredite edilen yarış olma özelliği taşıyor. 1000 metre yükselme koşusu olan bu parkurda atletler Hisarcık Kapı’da 2.350 metre’den başlayıp koşarak Ottoman tesisi üst istasyonda 3.360 metre irtifada finişe ulaşacak. 1 Temmuz 2022 Cuma günü düzenlenecek olan etap saat 09:00’da start alacak.

2 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek 64K Erciyes Ultra Sky Trail parkurunda atletler 64 kilometrelik zorlu arazide Erciyes Dağı’nın dört bir yanını 360 derece koşarak dolanacak. Yarış sabah saat 05:30’da Tekir Kapı’dan başlarken, 45 kilometre uzunluğundaki 45K etabı saat 06:30’da Gereme antik kentinden, 25 kilometrelik 25K Trail Run yarışı saat 08:00’da Hacılar Sarı Göl’den, 12 kilometrelik 12K yarışı saat 09:00’da Hacılar Kapı’dan aynı gün start alacak. Tüm yarışmacılar Tekir Kapı’da bulunan bitiş noktasına koşacak.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması