SON GELİŞME
--:--:--

Rotary’den Ankara Üniversitesi ‘yeni doğan’a kuvöz bağışı

Ankara Koru Rotary Kulübü, “Küresel Bağış Projesi” kapsamında Ankara Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne kuvöz bağışı protokol imza ve teslim töreni …

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Rotary’den Ankara Üniversitesi ‘yeni doğan’a kuvöz bağışı

Ankara Koru Rotary Kulübü, “Küresel Bağış Projesi” kapsamında Ankara Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne kuvöz bağışı protokol imza ve teslim töreni gerçekleştirildi.

ANKARA (İGFA) – Ankara Üniverstiesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi’nin kullanımına sunulmak üzere iki adet kuvöz, Güney Kore Rotary Kulübü Sungsanpo desteği ve Rotary Vakfı’nın katkılarıyla temin edildi. Söz konusu hibeye yönelik Ankara Koru Rotary Kulübü, hastanede protokol imza ve teslim töreni gerçekleştirdi.

Rotary’nin temel hedefinin topluma hizmet olduğunu belirten Ankara Koru Rotary Kulübü Dönem Başkanı A. Almila Kafalı, kuvöz teslim töreninde yaptığı konuşmada, gerçekleştirdikleri tüm projelerin insanlığa ve topluma yarar sağladığına dikkati çekti.

U.R Rotary 2430. Bölge kulüpleri, Uluslararası Rotary ve Rotary Vakfı ile birlikte, toplumlarda ve dünyanın her yerinde kalıcı iyileştirmeler yapmak için çalıştığını ifade eden Kafalı, “Bu düşünceden hareketle topluma sunduğu hizmetler kapsamında Ankara Koru Rotary Kulübü olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Ünitesinin kullanımına sunulmak üzere 2 adet kuvözün Güney Kore Rotary kulübü Sungsanpo desteği ve Rotary Vakfının katkılarıyla temin ederek hastaneye hibe ettik. Çocuklarımızın sağlıklı bir gelecek için ihtiyaç duyduğu tıbbi donanımları hastanemize bağışlayarak umuyorum ki binlerce yeni doğan bebek yaşama daha sıkı tutunarak sağlığına kavuşacaktır. Bu projenin gerçekleştirilmesinde bizlere destek olan geçmiş dönem Guvernörümüz Hakan Karaalioğlu’na, Güney Kore 3662. Bölge Küresel Bağış Komite Başkanı Yang Moon Bang ile sağlamış olduğu güzel dostluklar sayesinde projeye destek veren Uluslararası Rotary ve Rotary Vakfımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kafalı, kuvözlerin hastaneye hayırlı olması dileğiyle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Neonatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Saadet Arsan ile birlikte teslim belgelerini imzaladı.

Törene katılan Kore Büyükelçisi Ekselansları Won Ik Lee’ye, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Zehra Aycan, Ana Bilim Dalı Başkanları ve Başhekim Prof.Dr.Akın Kaya, Rotary Bölge 2430 Geçmiş Dönem Guvernörü Hakan Karaalioğlu, Rotary 2430. Bölge Gelecek Dönem Guvernörü Emre Öztürk ve Guvernör yardımcısı Serhat İpek’e çok teşekkür plaketlerini takdim etti.

Haberi Kaynağından oku: İGF Haber Ajansı

Not : Bu haber İGF Haber Ajansı internet sitesinden, Yeniistiklal.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
Mhp Lideri Devlet Bahçeli: “Uzak Şehir’i Kaçırmadan İzliyorum”
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
2026 Starbucks Kahve Fiyatları
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
SURVİVOR 2026 YARIŞMACILARI TAM LİSTE!
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Türkiye’nin nüfusu açıklandı
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Kıbrıs’ın Kaderi Sandıkta: KKTC Yeni Cumhurbaşkanını Seçiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Ziyareti İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması