Ankara Çankaya’da bir eczacının kadın müşterisinin etek altı fotoğrafını çektiği iddiası güvenlik kameralarıyla doğrulandı. Eczacı gözaltına alındı.
Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eczacının, ilaç almaya gelen kadın müşterisinin cep telefonuyla gizlice etek altı fotoğrafını çektiği iddia edildi. Durumun kadın müşteri tarafından fark edilmesi üzerine güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntülerle suçüstü yakalanan eczacı, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayın ardından kadın müşteri, eczacının bu sapıkça eylemine sert tepki gösterdi. Eczacı, olayın kamuoyuna yansımasını engellemek amacıyla kadına yalvardı. Bu sırada eczacının eşi de duruma tanık oldu ve gözyaşları içinde tepkisini dile getirdi.
Güvenlik kamerası kayıtları, eczacının gizlice fotoğraf çektiğini net bir şekilde ortaya koydu. Eczacı, polis olay yerine gelmeden önce, ‘Silemem’ dediği görüntüleri telefonundan sildi. Bu durum, delil karartma şüphelerini güçlendirdi.
Görüntülerin silinmesine rağmen, mevcut deliller ışığında eczacı hakkında soruşturma başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen eczacı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hukuki süreç devam ediyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap