SON GELİŞME
--:--:--

Şampiyon kalıcı makyaj uzmanları Pure Elegance güzellik salonunu açtı

Pure Elegance Güzellik Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Şampiyon iki kalıcı makyaj uzmanı tarafından açılan merkezin açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Şampiyon kalıcı makyaj uzmanları Pure Elegance güzellik salonunu açtı

Meltem Küçük ve Büşra Turan ortaklığında hizmete giren merkezde güzellikle ilgili birçok işlem uzman ekip tarafından İzmirlilere sağlanacak. İzmir’in en güzel lokasyonlarından Kordon’da yer alan merkez, kısa sürede İzmir’lilerin uğrak güzellik merkezi olacak. 
Sektörde 9. yılını dolduran Pure Elegance kurucusu Meltem Küçük, ”2 yıl öncesinde de Uluslararası Wulop yarışmasında Türkiye 2.’si seçildim. Sektördeki ilk zamanlarımda 1 yıl kadar bir firmada çalıştım. Daha sonra da 3 yıl freelance olarak bir çok firmayla çalışıp, hem işimi hemde kendimi tanıtmış oldum. Çok güzel insanlarla iş birliği yaptığım bu süre zarfında birbirinden farklı tatlı insanlarla da tanışmış oldum. İş yelpazemi düşündüğümden fazla şekilde büyüttüğümü, insanlar tarafında sevildiğimi görünce  fark ettim ve bu durum benim daha da motiveli çalışmamı sağladı. Büyümeyi ve kendimi geliştirmeyi her zaman ön planda tuttuğum için birbirinden farklı 20’yi aşkın eğitim aldım. Kendimi geliştirmeyi bırakmıyor,her yıl mutlaka başka eğitimlere gitmeyi aksatmıyorum. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarında bulunmayı,oradan yeni ürünler ve bilgiler edinmeyi, sektörümde bulunun insanlarla tanışmayı da es geçmiyorum. Çünkü ben ve sizler bunu gerçekten hak ediyorsunuz. Şimdi ise sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Alsancak’ın gözbebeği 1. Kordon’da, çok zarif bir salonda keyifli vakitler geçirip güzelleşeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Pure Elegance kurucusu Büşra Turan, “Kendimi ve işimi çok sevmemden dolayı sektörde göz açıp kapayıncaya kadar 8 yılımı tamamladım.  İki farklı yerde çalıştıktan sonra başka bir salonda bir oda kiralayarak kendi serüvenime başladım. Sürekli eğitim alarak ve seminerlere katılarak öğrenmeye devam ettim. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarlardan kendime çok farklı vizyonlar kattım. Akademi Royal bünyesinde oluşturulan yarışmada Türkiye birincisi seçildim. Hayatımın en güzel günüydü. İşimi iyi yaptığımı biliyordum fakat 5 yabancı jürinin de kararının bu yönde olması beni çok onore etti. Hedefim kendimi sürekli yenileyen sektörü hep en yakından takip etmek ve bunu sevenlerimle paylaşmak uygulamaktı. İlk günkü heyecan ve mutluluğum danışanlarımın memnuniyetlerinden dolayı giderek artıyor. İzmir’in en güzide ve eşsiz manzarasında açmış olduğumuz Pur Elegance Güzellik Merkezi’miz sadece işlem yapmak için değil günün yorgunluğunu atmak isteyen sevenlerimiz için adeta bir ikinci adres. Danışanlarımdan gördüğüm ilgi hayatlarına gerçek manada güzel şeyler verdiğimizi fısıldarken doğru yolda olduğumuzu da adeta gösteriyor. İşimi çok seviyorum. Mutlu ve memnun ayrılanların çokluğu bu isteğimi ve işime bağlılığımı adeta arttırıyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Özbekistan’da Türk Dünyası Ortak Alfabesine Geçiş Kanunu Senato’dan Geçti
Özbekistan’da Türk Dünyası Ortak Alfabesine Geçiş Kanunu Senato’dan Geçti
Kara Para Soruşturmasında Çağla Öz Tançalan’dan Altın İfadeleri
Kara Para Soruşturmasında Çağla Öz Tançalan’dan Altın İfadeleri
Trump İran Savaş Kararı Eşiğinde BM Görüşmeleri Öncesi Açıklama Yaptı
Trump İran Savaş Kararı Eşiğinde BM Görüşmeleri Öncesi Açıklama Yaptı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola Salgınında Vaka Sayısı 7404’e Ulaştı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola Salgınında Vaka Sayısı 7404’e Ulaştı
Günlük Kullanımda Markayı Hatırlatan Promosyon Çözümleri
Günlük Kullanımda Markayı Hatırlatan Promosyon Çözümleri
2026 YKS Ek Yerleştirme Tercihleri Yarın Başlıyor
2026 YKS Ek Yerleştirme Tercihleri Yarın Başlıyor
Haberin Doğru Adresi
Yeni İstiklal Gazetesi Kıbrıs

Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.

2025 Seobaz Haber Teması © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması